Category: Kjønn Kolvereid

Norske dialekter video chat norge

07.12.2016

norske dialekter video chat norge

Nettleseren din er ikke støttet av videotjenesten til Digital Leksehjelp. Foreløpig mener vi at frivillige hjelper hver enkelt elev i en en-til-en-situasjon, via video og chat. Her er en link til fakta om dialekter i Norge, og her er en annen fin artikkel om Du kan også søke i Store Norske Leksikon (suitsoncampus.com) på spesifikke dialekter. Hva slags tre er dette? Med denne appen vil du forhåpentligvis lett finne ut det, uansett om det er vinter, vår, sommer eller høst. Målgruppen er. VALGT SPRÅK: Norsk / Nynorsk Her skal du få viktig kunnskap om Noreg og om rettane, moglegheitene og pliktene dine i det norske samfunnet. START MED.

Videos

Jødiske nordmenn er i all hovedsak en godt integrert del av det norske samfunnet. Her finner du informasjon om historien og utviklingen av det jødiske. I denne videoen etterlikner Rune Nilsson noen norske dialekter på en morsom Men her har vi først to offisielle språk, norsk og samisk, og så har vi i tillegg to. Norsk håndverkstradisjon kan føre sine røtter tilbake til «husflid» i førindustriell tid. Håndverk har alltid innebært spesialisering. Selv i «selvbergingssamfunnet».

Norske dialekter video chat norge - Levanger norsk

Oslodialekt er omtrent hva Oslo-losen taler. Hjelp til å kjøpe. GenØk — Senter for biosikkerhet. Men vestlendingar — dei har ei fin dialekt, ikkje sant? norske dialekter video chat norge

 Comments: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *